Cascavalul este un fel de branza facuta din lapte de vaca sau oaie, produsa la inceput in Sicilia, dar acum raspandita prin Balcani, mai ales in Romania, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Turcia, Grecia, Slovenia si Croatia.

Cascaval Rucar

Cascaval neafumat, gras (continut de grasime minim 45% in s.u.)

Forme de prezentare:

 

 

Pentru en detail:

– rotite de cca 500g
– bucati paralelipipedice de cca 350g
Pentru gastronomie sau pentru familia mare:

– bucati paralelipipedice de cca 1,8 kg (blocuri)

Cascaval Dalia

Cascaval neafumat, mai putin gras, (continut de grasime minim 40% in s.u.)

Forme de prezentare:

 

Pentru en detail:

– rotite de cca 500g
– bucati paralelipipedice de cca 350g
Pentru gastronomie sau pentru familia mare:

– bucati paralelipipedice de cca 1,8 kg (blocuri)

 

Cascaval Bradet

Cascaval afumat, gras (continut de grasime minim 45% in s.u.)
Forme de prezentare:
Pentru en detail:

– rotite de cca 500g
– bucati paralelipipedice de cca 350g
Pentru gastronomie sau pentru familia mare:

– bucati paralelipipedice de cca 1,8 kg (blocuri)

Aperitiv Harlau

Cascaval mai putin gras (continut de grasime minim 40% in s.u.), impletit in codite de cca 200g

Sortimente:

• neafumat,
• afumat,
• cu chimen.

Cascavaluri cu condimente

Pentru iubitorii gusturilor alese am creat 4 sortimente de cascavaluri aromatizate cu condimente:

• Cascaval cu boia dulce si iute 
• Cascaval cu chimen 
• Cascaval cu usturoi si busuioc
• Cascaval cu verdeturi (amestec de patrunjel, marar, oregano) 

Forme de prezentare:

• bucati paralelipipedice de cca 300g,
• bucati paralelipipedice de cca 1,8 kg.

Rulade de cascaval

Pentru „masa festiva” am creat si ruladele de cascaval:

• rulada de cascaval cu ardei 
• rulada de cascaval cu masline 
• rulada de cascaval cu ciuperci 
• rulada de cascaval cu verdeturi 

Forme de prezentare:

• rulouri de cca 250g,
• rulouri de cca 800g.